42903242

Strip Århus

Fold ud for at læse...

De frie strippere i Århus

Søger du strip Århus er det her det sker…

Vi er de frie strippere i Århus

Vi er freelance og top professionelle – og altid klar til en fed fest!

Vi er det ypperste inden for strip i Århus og omegn!

Book os nemt

Du kan nemt booke os via vores site Stripgirl.dk du skal bare gå til booking siden og udfylde formularen du finder der.

Vi kan i Århus og omegn bookes til striptease, strip shows, polterabend strip, lapdance, topløs servering og bodytequilas.

Vi kan også bookes som Playboy Bunnys, Strip Poker Piger, Black Jack Dealers og Car Wash Girls.

Du kan booke os alle direkte – og helt uden omsvøb 😉

F. eks. som eventpige til en hyggelig herreaften, eller til bilmesser. Vi elsker Casino Nights og tænder gerne din cigar.

Vi kommer ud til både private arrangementer som polterabend, fødselsdag, svendegilde mv. og også til erhvervs arrangement som f.eks.  diskotek, byfest, markedsplads mv.

Vi elsker i øvrigt at servere bodytequila – du sørger selv for salt, citron og tequila – det bliver super hyggeligt!

Det siger de om os

Her er hvad et par af vores kunder i Århus sagde:

Det er dælme dejlige piger, pigerne fra Stripgirl, det kan godt anbefales!
Hilsen Erik fra Århus

Skal man bruge en stripper i Århus, så er det bare at ringe til pigerne fra Stripgirl. De er altid klar og rigtig søde at snakke med når man ringer til dem 🙂
Krogsted
Aarhus

Så holdte vi da lige en bette herreaften for gutterne og tænkte at vi skulle da godt nok også have en stripper, så ringede vi da til de hersens stripgirls, og så var den aften da reddet, skal jeg lige love for!
Nalle
Århus

Strip Show

Book os til at strippe for dig.
Vi har alle gennemgået grundig oplæring med store krav.
Derfor kan vi garantere dig de bedste shows.
Vi er vidt forskellige – alt fra tatoverede babes med kæmpebryster til naboens jomfruelige datter.
Vi kan komme i skolepige kostume, hvis du er til det. Eller i lak og læder, hvis du mere er til den slags.
Vi snor os om dig og stolen og kravler rundt på gulvet. Vi har de vildeste stripper moves du nogensinde har set, og vi kan også drille med pisk i numsen og stearinlys på brysterne.
Ring og få en snak hvad der passer bedst til jeres fest.

Striptease

Har du brug for en luksus aften – eller skal du bare holde den uforglemmelige fest, så book os til at optræde med striptease. Vi er yderst professionelle, og vi er søde og serviceminded, og så tilpasser vi vores strip show til arrangementet.
Vi lader dig komme helt tæt på, og måske tager vi din hånd og sætter et frækt sted. Mange af os laver akrobatik som en del af showet. Men under alle omstændigheder får du fræk striptease for alle pengene!

Polterabend Strip

Skal I holde en polterabend for jeres kammerat i Århus, så skal han selvfølgelig have en stripper. Det er utænkeligt at blive gift, hvis man ikke først har haft en af os til lige at teste om de ægteskabelige forpligtelser kan overholdes.

Lap Dance

Ham din kammerat der skal giftes, eller har fødselsdag, han får selvfølgelig en lap dance, som en del af showet.
Vi sætter os overskrev på hans skød, og så må vi se om der er noget at mærke…

Playboy Bunny

Vi er alle sammen vilde kaniner med meget lange ører. Det kan vi i hvert fald være, hvis du booker os som Bunny Girls, eller Playboy Bunnies, kært barn har mange navne.
Ud over ører så har vi små fikse bodystockings på, med en lille kaninhale på numsen, og selvfølgelig en butterfly, til at understrege stilen.
Med os ved din side kommer du til at føle dig som en verdensmand!

Topløs servering

Vi tilbyder topløs servering.  Vi er servicemindede og kan både bookes til topløs servering af mad og vin ved bordet, eller til topløs servering i baren. Vi kan også betjene et fadølsanlæg 😉

Bodytequila

Har du en flaske tequila og et par shot glas? Vi har de bryster du skal slikke på inden du skyller din tequila ned. Snit en citron i skiver og hæld lidt salt i et saltkar, så laver vi sgu en fest!

Sushipige

Hvem elsker ikke sushi? Vi gør i hvert fald, og hvis du gør, så skulle du prøve at spise det med vores krop som tallerken. At spise sushi fra en sushipige er faktisk den eneste rigtige måde at spise sushi på – bare spørg japanerne!
Det kræver selvfølgelig at sushipigen er lækker – så smager det bedst!
Vi er tit ude som sushipiger til arrangementer så som loge aften, erhvervs selskaber, herrefrokost og polterabend. Vi kommer også ud som sushipige hos dig!

Vi sørger for en ren, lækker og blød hud. Du skal sørge for sushien – og herunder bananblade og øvrigt pynt og dekoration. Husk også spisepinde og risvin.

Mudderbrydning

Når det skal være lidt mere beskidt end til et almindeligt strip Århus show…
Mest er det til markedsplads fester vi kommer ud og bryder i en stor balje mudder. Det er godt for huden og vi kan godt lide det. Hvis du også kan lide det, så hiver vi dig med i baljen og køre vores mudder bryster rundt i dit ansigt.

Car Wash Girls

Trænger øsen til en omgang med svamp og shampoo? Så book os. Vi kommer ud i hot pants og en temmelig wet t-shirt, og får din bil til at skinne.

Bodypaint

Vi elsker at være nøgne! Men vi elsker ligeså meget at være frækt påklædt. Her er bodypaint fantastisk! En dygtig airbrush painter kan male frækt tøj på kroppen, så det ser ud som om man har tøj på, selvom man faktisk er nøgen. Det kan vi rigtig godt lide!
Bodypaint er i øvrigt en effektiv måde at markedsføre sit produkt på, hvis man er erhvervsmand. Vi har været med på mange messer rundt omkring, hvor vi har skabt masser af opmærksomhed til den virksomhed, som havde hyret os.

Strip i Århus

Vi stripper i hele landet, så alle har mulighed for at se et frækt strip show med os. Men er du fra Århus eller omegn, så er du gået rigtigt i byen. Vi kender nemlig Århus som vores egen hot pants lomme. Vi stripper Århus tit og ofte, ligesom vi også tit er i de nærliggende byer.
Du behøver med andre ord ikke være fra en storby for at booke en stripper. Vi kører som regel i egne biler og kommer derfor uden problemer langt ud på bøhlandet også.

Sørg for dette

Når vi kommer, skal du sørge for, at der er et rum vi kan klæde om i. Du skal sørge for at der er et musikanlæg at spille vores medbragte musik på – og fyr gerne op for lyden, jo højere musik, jo vildere danser vi!
Vi ringer til dig lidt før ankomst, sådan at du kan stå klar og modtage os. Inden show gennemgår vi lige sammen, hvad der er planen – om der er ting du gerne vil have vi er særligt opmærksomme på.
…og bare rolig, vi har prøvet det mange gange før, vi ved lige hvordan 😉

Ceejay

Melody

ChaCha

Nicca

Miss Dynamite

Valentina

Inna

Christel

Book online

Book en stripper til Århus ved at ringe 42903242 eller book vha. online booking formularen

Pris for strip Århus

Inklusiv kørsel til Århus

Stripgirl

by MP Strip Booking

Tel. 42903242

Stripgirl 2.0

Stripgirl.dk - de danske freelance strippers egen hjemmeside - er i dag overtaget af MP Strip Booking.
Alle de danske freelance strippers er dog fortsat fuldt tilgængelige at booke.
Ring på 42903242 eller benyt online booking, for at bestille en dansk freelance stripper.

Alt indhold på stripgirl.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

© 2019 MP STRIP BOOKING

Stripgirl

by MP Strip Booking

Tel. 42903242

Stripgirl 2.0

Stripgirl.dk - de danske freelance strippers egen hjemmeside - er i dag overtaget af MP Strip Booking.
Alle de danske freelance strippers er dog fortsat fuldt tilgængelige at booke.
Ring på 42903242 eller benyt online booking, for at bestille en dansk freelance stripper.

Alt indhold på stripgirl.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

© 2019 MP STRIP BOOKING